Om ejendommen

Her kan ejendommen og dens fællesfaciliteter beskrives. Det kan f.eks. være en beskrivelse af opførelsesår, boligernes størrelse, legepladser, vaskeri, parkeringsmuligheder, pulterkammer, fælles internet eller noget helt sjette. Husk at der også nemt kan vises billeder af faciliteterne. En beskrivelse kan i øvrigt også tit findes hos ejendomsmæglere, der har boliger fra jeres ejendom til salg.

Jo bedre beskrivelse, jo mere attraktiv fremstår ejendommen for både nuværende og kommende beboere.

Om foreningen

Ejerforeningen Randersgade 2-4 består af 20 lejligheder fra 57 kvm2 til 110 kvm2, hvor 3 af lejlighederne i stuen er erhverv. Vi har 4 bestyrelsemedlemmer der holder styr på diverse projekter og andre ting der er relevante for ejerforeningen. Du kan se mere om disse under menuen 'Information -> Kontakt Bestyrelsen'.

Det er en sund ejerforening og en velholdt ejendom fra 1897, der sidst gennemgik renovering i 2002. I 2008 fik vi udskiftet alle faldstammer og koldt- og varmtvands rør i begge opgange. I den forbindelse valgte mange at at renovere deres lejlighed i samme omgang. Nogen fuldrenoverede deres lejligheder og andre fik lavet nye badeværelser.

 Ejerforeningen bliver bestyret af WIND Adminitration - www.wadm.dk. Vores kontakt person hedder Torben Christensen og kan kontaktes på telefon: 32644600 eller mail: tc@wadm.dk